Sluiten

Categorieën

Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Lieveheersbeestjes tegen bladluis

   Zorgt bladluis in uw tuin voor overlast? Bestel larven van het lieveheersbeestje of volwassen lieveheersbeestjes! Deze manier van bladluis bestrijding werkt eenvoudig, snel en effectief. U de ontvangt larven of de volwassen lieveheersbeestjes gewoon via Toon meer

   Wat wilt u bestrijden?

   Gebruik binnen of buiten?

   Insectenhotels voor

   15 Producten
   Insectenhotel lieveheersbeestjes en bijen, gerecycled hout

   Insectenhotel lieveheersbeestjes en bijen, gerecycled hout

   Dit insectenhotel biedt een ideale schuil- en overwinter plaats voor diverse soorten nuttige insecten en is een kraamkamer voor onder andere wilde bijen.

   € 24,95
   Lijmband Ecostyle

   Lijmband Ecostyle

   Lijmband ECOstyle om mieren te weren.
   Deze lijmband van Ecostyle vormt een effectieve barriere om mieren uit alle soorten bomen te houden.
   De lijmband is een 100% natuurlijk product, weersbestendig voor een duurzame werking.

   € 9,95
   ECOStyle Loxiran navulbare mierenlokdoos

   ECOStyle Loxiran navulbare mierenlokdoos

   Dit mierenbuffet, ook navulbare mierenlokdoos genoemd, is een effectieve en volgens ECOStyle ecologisch verantwoorde manier om mieren te bestrijden.

   € 7,95

   Zorgt bladluis in uw tuin voor overlast?
   Bestel larven van het lieveheersbeestje of volwassen lieveheersbeestjes! Deze manier van bladluis bestrijding werkt eenvoudig, snel en effectief. U de ontvangt larven of de volwassen lieveheersbeestjes gewoon via briefpost.

   LET OP! Mieren beschermen bladluizen, bestrijden ervan helpt de lieveheersbeestjes.

   De natuur kan alles en ook uw bloemen, planten, bomen en struiken beschermen! Alleen hebben wij hier vaak geen besef van of niet het geduld om te wachten tot de insecten zich melden om u te helpen om de plaag insecten te bestrijden. Door deze natuurlijke vijanden via onze webshop aan te bieden, heb ik de mogelijkheid gecreëerd om deze biologische- en ecologische manier van gewasbescherming voor iedereen eenvoudig toegankelijk te maken. Zo kunnen steeds meer mensen ervaren hoe mooi en efficiënt de natuur werkt, ze is doelgericht, eenvoudig in haar taak, effectief en relatief goedkoop(Sterker nog: wanneer de biodiversiteit weer groeit en de impact van de mens kleiner wordt is ze voor iedereen zelfs helemaal gratis)

   Wanneer u nu nog steeds doorleest hoef ik u vast niet meer te overtuigen en is het de hoogste tijd om uw eigen leger lieveheersbeestjes of nematoden te bestellen en daarna dit verhaal te delen met een ieder die het wil horen! 

   Veel winkelplezier!
   Direct lieveheersbeestjes bestellen? Klik hier!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking