Webshop

Home / Webshop

Bij ons koopt u eenvoudig en snel de meest biologisch verantwoorde manier om tuin plagen te bestrijden: Natuurlijke vijanden voor uw tuin en kas!

Wat is er mooier dan bezig zijn in uw eigen tuin en te genieten van alles dat groeit en bloeit? De meeste tuiniers doen er om die reden veel aan om ervoor te zorgen dat hun planten gezond en sterk zijn.

Helaas kunnen wij onze gewassen niet tegen alles beschermen. Soms ontstaat er overlast door bladluizen, slakken, spint, taxuskever of wollige dopluis. Zij zorgen voor aantasting van het gewas en belemmeren de groei en bloei ervan. Planten kunnen er zelfs ziek van worden. Bladluizen en wollige dopluizen zorgen regelmatig voor overlast door de plakkerige honingdauw die zij uitscheiden. Slakken kunnen naast het feit dat ze nuttig zijn, ook overlast veroorzaken wanneer ze vreten aan de stengels en bladeren van de door u geliefde planten.  

Deze tuin plagen worden vaak bestreden met allerlei chemische, milieu onvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Gelukkig worden middelen met het predikaat '100% natuurlijk' steeds vaker toegepast. Echter 100% natuurlijk wil niet zeggen dat het onschadelijk is voor het leven in onze tuin. Kijkt u maar eens naar uzelf, u eet toch ook geen giftige bessen?

Biologisch en ecologisch verantwoorde gewasbescherming

Om natuurlijke vijanden voor iedereen toegankelijk te maken, en niet alleen voor te professionele teelten, en de bekendheid met deze mogelijkheid van gewas bescherming te vergrootten is Rood met Zwarte Stippen opgericht. De natuur kan alles en ook uw gewassen beschermen! Alleen hebben wij hier vaak geen besef van of niet het geduld om te wachten tot de natuurlijke vijanden zich melden om u te helpen om de plaag insecten te bestrijden. Door het aanbieden van natuurlijke vijanden via onze webshop en diverse verkooppunten in het land, streven wij erna om deze biologische- en ecologische manier van gewas bescherming voor iedereen eenvoudig toegankelijk te maken. Zo kunnen steeds meer mensen ervaren dat de inzet ervan zeer doelgericht, simpel, effectief en relatief goedkoop is.

Dus waarom zou u nog iets anders bestellen dan bijvoorbeeld de larven van het lieveheersbeestje tegen bladluis?

Bij Rood met Zwarte Stippen bestelt u snel en eenvoudig de natuurlijke vijanden die u nodig heeft om uw gewassen te beschermen tegen plagen in de tuin. In bovenstaand menu kiest u voor de bovenste button; plaagbestrijding en vervolgens in het volgende menu kiest u voor de afbeelding van de plaag waar uw bloemen, bomen, planten en/of stuiken last van hebben en de natuurlijke vijanden verschijnt.

Naast natuurlijke vijanden koopt u bij ons eenvoudig veel andere producten die u helpen uw gewassen op een biologisch verantwoorde manier te beschermen tegen plaaginsecten in uw tuin. Mocht u wensen hebben ten aanzien van uitbreiding van ons assortiment? Mail ons dan gerust via [email protected].
 

Dan rest mij alleen nog om u veel winkelplezier te wensen!
Direct lieveheersbeestjes bestellen? Klik hier!
 

Claudia van Bruggen