Sluiten

Categorieën

Filters

   Waar moet ik op letten?

   Waar moet ik op letten?

   Mieren

   In de voedselketen is er altijd baas boven baas. Mieren zijn de natuurlijke vijand van onze larven. Om het effect van de inzet van de larven te optimaliseren, adviseren wij om vooraf mieren (zo milieuvriendelijk mogelijk) te bestrijden, of te weren. Klik hier voor meer informatie over het zo milieuvriendelijk mogelijk bestrijden van mieren.

   Regen

   De larven kunnen tegen regen, echter wanneer het hard regent wanneer u de larven ontvangt adviseren wij u maximaal 1 dag te wachten met uitzetten van de larven. De larven kunt u dan het beste bewaren in de groentelade van de koelkast. Het belangrijkste bij regen is dat het zakje niet vol regent en de larven daardoor verdrinken. Blijft het langere tijd regenen, dan kunt u de larven uitstrooien over het de planten en struiken of het zakje op een beschutte plek ophangen door middel van het klipje aan het zakje of met behulp van een punaise.

   Temperatuur

   Lieveheersbeestjes tegen bladluis kunnen het best ingezet worden bij een beginnende bladluisplaag. Belangrijk voor een goede werking is de temperatuur. Het lieveheersbeestje kan het best ingezet worden vanaf temperaturen van 15ºC; beneden de 15ºC gaat de ontwikkeling heel langzaam en zal de werking minimaal zijn. Het lieveheersbeestje overleeft lagere temperaturen wel.

   U kunt nooit teveel larven of volwassen lieveheersbeestjes inzetten

   De lieveheersbeestjes en -larven, die wij leveren, zijn van een inheemse soort . U hoeft dan ook niet bang te zijn dat het uitzetten van een grote hoeveelheid larven of lieveheersbeestjes een plaag zal vormen, of een nadelig effect zal hebben op uw bloemen, planten, bomen en struiken.

   Wat heb ik nodig?
   Waar moet ik op letten?
   Gebruiksaanwijzing
   Bestellen natuurlijke vijanden  

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »