Sluiten

Categorieën

Filters

   Waar moet ik op letten?

   Waar moet ik op letten?

   Luchtvochtigheid

   De producten Tetrix en Spidex onderscheiden zich van elkaar door de gewenste luchtvochtigheid die de roofmijt stammen nodig hebben. Tetrix is een bijzondere stam Phytoseiulus persimilis roofmijten die al effectief is bij een minimale luchtvochtigheid van 40%, waar Spidex een minimale luchtvochtigheid van 75% nodig heeft. 

   Regen

   De roofmijten kunnen tegen regen, echter wanneer het hard regent wanneer u de roofmijten ontvangt adviseren wij u maximaal 1 dag te wachten met uitzetten. De roofmijten kunt u dan het beste bewaren in de groentelade van de koelkast. Het belangrijkste bij regen is dat de roofmijten voldoende tijd hebben om een schuilplaats te zoeken. Blijft het langere tijd regenen, dan kunt u het blad waartussen de roofmijten zich bevinden onder in de plant(en) op een beschut stuk verdelen.

   Temperatuur

   De temperatuur moet regelmatig boven de 20ºC uitkomen voor een goed resultaat. Bij een temperatuur die regelmatig lager is zal het resultaat minder zijn. Bij een temperatuur boven de 30ºC is Phytoseiulus minder effectief.

   U kunt nooit teveel roofmijten inzetten

   Roofmijten zijn echte jagers en zullen snel op jacht gaan naar spint. Wanneer alle spint opgegeten is zullen de roofmijten elkaar op eten. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat het uitzetten van een grote hoeveelheid roofmijten een plaag zal vormen, of een nadelig effect zal hebben op uw bloemen, planten, bomen en struiken.

   Wat heb ik nodig?
   Gebruiksaanwijzing
   Roofmijten tegen spint kopen

    
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »