Sluiten

Categorieën

Filters
   Sandipa van Bruggen - Vrijdag 19 September 2021

   Wat ik jullie wil schrijven, maar tot nu niet durfde

   Nieuwsbrieven schrijven doe ik maar zelden, het gebrek aan motivatie daarvoor komt doordat ik zelf wat vind van nieuwsbrieven. Ik lees regelmatig informatieve nieuwsbrieven die mij het gevoel geven een ander doel te dienen dan informatie verstrekken. Het voelt meer als een informatieve verpakking voor het werkelijke doel: meer verkoop genereren. Ik vind dat onprettig.

   Een interessant gegeven, want Rood met Zwarte Stippen heeft bijna 3000 inschrijvingen op haar nieuwsbrief en al deze mensen ontvangen geen informatie, omdat ik zo naar het gegeven nieuwsbrieven kijk. Dat kan vast anders en dus was het de hoogste tijd om eerlijk naar mezelf te kijken en mezelf de vraag te stellen: 'Wat wil ik graag met mijn klanten delen?' 

   Dat heb ik gedaan, waarna ik 17 september jl. een persoonlijke nieuwsbrief naar jullie heb gestuurd, waarin ik mijn verlangen heb gedeeld en voor hulp om dit vorm te kunnen geven naar jullie heb uitgereikt. De reacties hierop waren hartverwarmend en mijn verlangen heeft een week na het versturen van deze brief al vorm gekregen: Inmiddels hebben twee nieuwe oefencliënten een bezoek aan mijn praktijk gebracht. 

   Zo kan het dus ook. Delen vanuit mijn hart, delen wat ik werkelijk te delen heb, kwetsbaar en oprecht en me op die manier met jullie verbinden. Niet product of verkoopgericht, maar vanuit mijn kern en verlangen, mijn gevoel van verbondenheid bekrachtigen. Een waardevolle nieuwe ervaring.

   Wanneer u hieronder op de foto klikt kunt u de nieuwsbrief online lezen. Mocht dat niet lukken laat het mij dan weten via [email protected], want ook deze manier van publiceren is nieuw voor mij.

       Geniet van de herfst en als u nieuwsgierig bent naar mijn praktijk, neem dan een kijkje op www.sandipa.nl. Daar komt mijn verlangen, om te leven vanuit liefdevolle verbinding, op weer een andere manier dan via Rood met Zwarte Stippen tot leven.

   Liefs,
   Sandipa

    

   Blog

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »