Verzending ma t/m do

Gewoon door de brievenbus

Milieuvriendelijk

Zowel bio- en ecologisch verantwoord

Youtube instructie filmpjes

Leer hoe eenvoudig bestrijden is

Klantenbeoordeling 8,6

Daar zijn we trots op!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aan consumenten kun je geen geld verdienen

Aan consumenten kun je geen geld verdienen

Een vreemde situatie vond ik het; Lieveheersbeestjes waren dus wel te koop voor professionele telers, maar niet voor de consument. Dat maakte mij nieuwsgierig naar het verhaal er achter, dus ik ging op jacht. Waar kwamen die lieveheersbeestjes vandaan, werden die ‘gemaakt’ of hoe werkt dat eigenlijk?
Meer
Lieveheersbeestjes en ik: de kennismaking

Lieveheersbeestjes en ik: de kennismaking

Een kleine tuin in het centrum van Utrecht, twee pruimenbomen met bladluis en een buurvrouw die overlast ondervond door de honingdauw die op haar tuinmeubels terecht kwam. Een verhaal dat uit groeide tot een nieuw bedrijf.
Meer
Het gezicht achter Rood met Zwarte Stippen

Het gezicht achter Rood met Zwarte Stippen

Een bedrijf opzetten waar ik achter sta is één ding, maar mezelf vervolgens ook zichtbaar maken, dat vind ik een stuk spannender! 
Dit is een citaat uit de eerste blog van Sandipa van Bruggen, het gezicht achter Rood met Zwarte Stippen. Een blog waarin zij vertelt over haar carrière. Hoe die bloeide, strandde en een onverwachte wending kreeg.
Meer

Bij ons koopt u eenvoudig en snel de meest biologisch- en ecologisch verantwoorde manier om plagen in uw tuin te bestrijden of te weren.

Helaas kunnen wij onze gewassen niet tegen alles beschermen. Soms ontstaat er overlast door bladluizen, slakken, spint, taxuskever, appelbloedluis of wollige dopluis . Zij zorgen voor aantasting van het gewas en belemmeren de groei en bloei ervan. Planten kunnen er zelfs ziek van worden. Bladluizen en wollige dopluizen zorgen regelmatig voor overlast door de plakkerige honingdauw die zij uitscheiden. Slakken kunnen naast het feit dat ze nuttig zijn, ook overlast veroorzaken wanneer ze vreten aan de stengels en bladeren van de door u geliefde planten. Spint kan lastig zijn doordat het de gezondheid van de plant aantast en taxuskevers kunnen ervoor zorgen dat de plant veel minder mooi is om naar te kijken dan de bedoeling is. De larven van de taxuskever kunnen de plant verzwakken door vraat aan de wortels, waardoor hij zelfs kan sterven. Maar wees gerust, bij ons in de webwinkel vindt u de meest biologisch en ecologisch verantwoorde oplossingen voor deze problemen! Door te klikken op één van de bovenstaande buttons, komt u terecht in de wereld vol oplossingen en interessante producten die u helpen om tuinplagen te bestrijden en de biodiversiteit in uw tuin te vergroten.

Laat de natuur u verwonderen!