Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzendkosten

   Hoeveel bedragen de verzendkosten

   Verzenden kost geld

   Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten die wij maken aan onze klanten door te rekenen. Zo blijven onze prijzen transparant. Daarnaast wil ik graag met u delen dat ondanks het feit dat wij deze kosten aan u doorrekenen, verzending nog steeds een grote kostenpost voor ons is. Levertijden zijn veel minder betrouwbaar en dat is voor onze producten lastig. Veel procesaanpassingen hebben ervoor gezorgd dat wij de natuurlijke vijanden nu ook meerdere dagen diervriendelijk onderweg kunnen laten zijn. De fietskoerier helpt ons daarbij, maar soms zien wij dat bij de grotere postbedrijven, die nodig zijn om landelijke dekking te kunnen garanderen, onze zendingen toch vertraging oplopen. De kosten die voorvloeien uit service zendingen, nemen wij voor onze rekening. Dat doen we met liefde en willen we graag nog heel lang kunnen blijven doen!

   Deze kosten betaald u

   De verzendkosten bedragen  € 3,95 voor artikelen die via briefpost verzonden kunnen worden. Deze zendingen zijn voorzien van een track and trace code. Nematoden tegen Naaktslakken tot 100m2 worden net als bijna alle natuurlijke vijanden worden per briefpost verzonden. 

   Spidex, één van de twee soorten roofmijten tegen Spint, de zakjes met 250 of meer larven en nematoden voor meer dan 100m2 worden met pakketpost verzonden. Hiervoor betaalt u de werkelijke verzendkosten van € 5,75. 

   Alle overige artikelen worden voor € 5,75 per pakket van maximaal 23 kg binnen Nederland verzonden. Voor zendingen naar België rekenen wij € 9,00 per pakket van maximaal 23 kg. De maximale afmeting van een pakket zijn 100 x 50 x50 cm. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk artikelen bij elkaar in één pakket versturen. Om ons daarbij te helpen is het prettig wanneer u bij een tweede bestelling op een zelfde dag in het vakje opmerkingen aangeeft dat u al eerder die dag een bestelling heeft geplaatst. Wij zorgen er dan voor dat deze samengevoegd worden en de verzendkosten van de tweede bestelling worden teruggestort.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »