Sluiten

Categorieën

Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Rood met Zwarte Stippen

   Biologisch en ecologisch verantwoorde gewasbescherming Om natuurlijke vijanden voor iedereen toegankelijk te maken, en niet alleen voor te professionele teelten, en de bekendheid met deze mogelijkheid van gewas bescherming te vergrootten is Rood met Zwarte Stippen opgericht. De natuur kan alles en ook uw gewassen beschermen! Al Toon meer

   Wat wilt u bestrijden?

   Gebruik binnen of buiten?

   1 Product
   Anti Slakken Tape, zorgt voor slak vrije bloempotten!
   € 8,50

   Biologisch en ecologisch verantwoorde gewasbescherming

   Om natuurlijke vijanden voor iedereen toegankelijk te maken, en niet alleen voor te professionele teelten, en de bekendheid met deze mogelijkheid van gewas bescherming te vergrootten is Rood met Zwarte Stippen opgericht. De natuur kan alles en ook uw gewassen beschermen! Alleen hebben wij hier vaak geen besef van of niet het geduld om te wachten tot de natuurlijke vijanden zich melden om u te helpen om de plaag insecten te bestrijden. Door het aanbieden van natuurlijke vijanden via onze webshop en diverse verkooppunten in het land, streven wij erna om deze biologische- en ecologische manier van gewas bescherming voor iedereen eenvoudig toegankelijk te maken. Zo kunnen steeds meer mensen ervaren dat de inzet ervan zeer doelgericht, simpel, effectief en relatief goedkoopis.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »