Filter op:

Voederhuis vrij hangend, gerecycled hout

Dit vrij hangende voederhuis is een eigen product van Rood met Zwarte Stippen en gemaakt van 100% recycled hout.

€17,50

Muur voederhuis, gerecycled hout

Dit muur voederhuis van gerecycled hout is een eigen product van Rood met Zwarte Stippen. In Nederland ontworpen en gemaakt, van 100% recycled hout.

€17,50

Pindakaaspot houder, gerecycled hout

Het blijft een feest om te zien, al die vogel die smikkelen aan de vogelpindakaas. Denkt u er wel aan dat teveel zout en suiker slecht is voor de vogels?

€14,95

Pindakaaspot houder luxe, gerecycled hout

Het blijft een feest om te zien, al die vogel die smikkelen aan de vogelpindakaas en dan zeker in deze prachtige houder. Denkt u er wel aan dat teveel zout en suiker slecht is voor de vogels?

€27,50

Voedersilo Adventurer 40 cm

Deze voedersilo is de ideale manier om tuinvogels hun voer aan te bieden. Door het gebruik van een silo voorkomt u ongenode gasten en blijft het voer schoon en droog.

€27,95

Voederhuis Zaden St. Louis
Sale
home

Voederhuis Zaden St. Louis

Bent u op zoek naar een stijlvol en praktisch voederhuis? Dit voederhuis voor zaden past in elke tuin en is eenvoudig op te hangen aan het touw wat aan het huisje is bevestigd.

€ 11,75 € 9,99

Pindasilo groot
Sale
home

Pindasilo groot

Deze zeer stevige, 35 cm hoge pinda silo is ontworpen in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Door de fijne mazen van de pindasilo is het voor de vogels niet mogelijk is de gehele pinda eruit te halen (zoals bij pindanetjes).

€ 11,50 € 5,00