Waspinator, de schrik van elke wesp

Home / Waspinator, de schrik van elke wesp

11,50 EUR Incl. btw

De Waspinator is een namaak wespennest. Doordat wespen territoriaal zijn ingesteld zullen zij bij het zien van een ander wespennest kiezen om op een andere plek hun voedsel te vergaren.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend
Delen: Verlanglijst: Vergelijk:

Product Details

Last van Wespen?
Gebruik de diervriendelijke Waspinator!

De Waspinator is een namaak wespennest. Doordat wespen territoriaal zijn ingesteld zullen zij bij het zien van een ander wespennest kiezen om op een andere plek hun voedsel te vergaren. Wanneer er al ergens een wespennest in de buurt is zal de inzet van de Waspinator geen effect hebben.

De Waspinator is eenvoudig in gebruik: U vouwt hem volledig open en om de vorm te behouden adviseren wij hem van binnen op te vullen met bijvoorbeeld plastic tassen. De onderkant sluit u vervolgens met het koord. Koord en sluitstuk worden in de binnenkant opgeborgen en de Waspinator kan aan de lus worden opgehangen. Indien mogelijk de Waspinator ophangen op een plek waar hij het meest effect heeft. Bij grotere oppervlakten is aan te raden om meerdere Waspinators op te hangen.

 

Bovenstaande ziet u links een foto van de Waspinator, het namaak wespennest. Rechts ziet u een foto van een echt wespennest.

Wanneer u hier klikt kunt u zien hoe wespen een nest maken. De foto aan de rechterzijde maakt duidelijk hoeveel een echt wespennest lijkt op de Waspinator. Doordat wespen territoriaal zijn, zullen wespen uit een andere kolonie niet snel in de buurt komen. 

Verzendkosten

Verzending dagelijks
Nederland € 3,50
België € 9,00 (verzending altijd via pakket post op maandag, dinsdag en woensdag) 
Duitsland € 4,50 (verzending alleen op maandag, dinsdag en woensdag)


0 sterren op basis van 0 beoordelingen